Снимка: БулфотоПо повод публикуваната в Петел и други сайтове новина -

...
Снимка: БулфотоПо повод публикуваната в Петел и други сайтове новина -
Коментари Харесай

Добри Божилов отговори на Стъки: Допускам, че не е наясно с темата за фалшивите новини

Снимка: Булфото

По мотив оповестената в " Петел " и други сайтове новина - " Стъки: Подадох сигнал против Бабикян за уеб страниците му, бълващи подправени вести " Добри Божилов изиска право на отговор, написа Novini.bg.

Публикуваме позицията му без редакторска интервенция:

" В публикувана от вашето издание вест, гражданското лице Станислав Недков, прочут също като " Стъки ", оповести, че съм съпричастен към уеб сайтове за подправени вести, които го злепоставят.

Това е безспорна неистина, и апелирам да оповестите това на вашата публика. Нямам нищо общо с въпросните уеб сайтове, а претекстовете на господин Недков са явно само да ме злепостави. Ако просто искаше инспекция, щеше да подаде сигнал и възможните му съмнения да останат само пред очите на проверяващите. Но той употребява сигнала, с цел да застане пред медиите и да нападна моето име.

Допускам, че господин Недков не е наясно с тематиката за подправените вести. Биографията му не сочи към ИТ компетентност и опция да ревизира самичък обстоятелствата в Мрежата. Поради тази причина, когато той оповести желанието си да подава сигнал, аз му пратих известие, в което го уведомих, че бърка и посках просто да постъпи мъжки, и да има силата да се извини. 

Вместо това, в този момент следим ескалация на проблема.

Случващото се е единствено по себе си " фалшив " и тежка дискредитация на името ми. Аз съм новоизрастващ публицист, освен това - сполучлив. Още първата ми книга " Задругата " стана бестселър за 2019 и зае второ място като най-продавана художествена книга в класацията на Хеликон. Втората ми книга - " Заветът ", на полугодието е на 4-от място измежду българските създатели.

Разбирате какъв престиж строя в региона на литературата, и внезапно сходни несъстоятелни обвинявания унищожават този труд. Това е безочливо, безконтролно, то е цялостна гротеска и парадокс ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР